Campings

Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

Vakantiepark Elfenmeer is een vakantiepark van Oostappen en ligt vlakbij het natuurgebied Nationaal Natuurpark De Meinweg.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m2 die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering een centraal antennesysteem.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een buitenbad, een strandbad, een kegelbaan, een restaurant, snackbar met ijscorner en een supermarkt. Daarnaast mogen de gasten van het vakantiepark gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark De Berckt.

In de omgeving van de camping is er van alles te doen. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden als het bezoekerscentrum De Meinweg, Fluweelengrot en de Kasteelruïne Valkenburg. Voor een dagje avontuur kun je onder andere naar Kasteeltuinen Arcen, Efteling, Toverland en Sprookjespark Valkenburg. Natuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan Nationaal Park De Meinweg. Voor een dagje winkelen kun je naar Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo, Valkenburg, Maaseik, Düsseldorf en CentrO in Oberhausen.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Elfenmeer