Campings

Oostappen Vakantiepark Droomgaard

Vakantiepark Droomgaard is een vakantiepark van Oostappen en heeft een unieke ligging in Kaatsheuvel.

De camping heeft verschillende soorten kampeerplaatsen: luxe kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, kampeerbungalow, comforthome of een chalet te huren.  Zowel de luxe als de comfort kampeerplaatsen zijn ca. 100m2 en zijn voorzien van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem. De comfort kampeerplaatsen hebben een privé sanitaire cabina met toilet, douche en wastafel met zowel koud als warm water.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een subtropisch zwemparadijs met onder andere glijbanen, een peuter- en kleuterbad, een sauna, een hotwirlpool en een snelbruiner. Bij mooi weer kun je je vermaken in één van de buitenbaden met ligweide. In de vakantieperiodes is er een animatieteam. Verder beschikt de camping over een restaurant, snackbar met ijscorner en een supermarkt.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. In Kaatsheuvel zijn er verschillende bezienswaardigheden en attracties als Huis ter Heid, een manege en de kinderboerderij. Overige bezienswaardigheden in Brabant zijn het Kerkelijk Museum in Weert, het weverijmuseum in Geldrop en het prehistorische openluchtmuseum in Eindhoven. Voor een dagje avontuur kun je naar De Efteling, Safaripark De Beekse Bergen of Toverland. Natuurliefhebbers kunnen naar Nationaal park Loonse, Drunense Duinen, Natuurpark De Biesbosch of De Brand. Voor een dagje winkelen kun je naar de steden Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Helmond, Weert of Valkenswaard.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Droomgaard