Campings

Oostappen Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt is een vakantiepark van Oostappen en ligt in Baarlo.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100m2 die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, kampeerbungalow, comforthome of chalet te huren.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een subtropisch zwemparadijs met onder andere een kleuter- en peuterbad en een waterglijbaan,  een supermarkt, een snackbar met ijscorner en een eetcafé.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Vanaf het vakantiepark zijn er verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Zo kun je een bezoekje brengen aan Kasteel de Berckt, Fluweelengrot of de Botanische tuin de Jochumhof. Verder zijn er mooie kerk- en kasteeldorpen als Kessel, Lottum, Arcen, Kronenberg en Sevenum. Voor de natuurliefhebbers is er natuurgebied Dubbroek, de Heldense Bossen en bosgebieden Kesselse Bergen en Crayelheide. Een dagje winkelen kan in Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo, Valkenburg, Maaseik, Düsseldorf en CentrO in Oberhausen. Voor een dagje avontuur kun je onder andere naar speelpark Klein Zwitserland Tegelen, Toverland, Avonturenpark Valdeludo Echt of  Sprookjespark Valkenburg.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark De Berckt