Campings

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide is een vakantiepark van Oostappen en ligt in Valksenwaard.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m2 die voorzien zijn van een stroomaansluiting van 6 ampere, een watertappunt, riolering en een centraal antennesysteem. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vakantietent of comfort home te huren.

Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een buitenbad, een indoor speelpaleis, een skelterbaan en een café. Daarnaast mogen de gasten van het vakantiepark gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Hengelhoef.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden als Weverijmuseum Geldrop, de Achelse Kluis, de Venbergse Watermolen, Kerkelijk Museum Weert en prehistorisch openluchtmuseum Eindhoven. Voor een dagje avontuur kun je onder andere naar de Efteling, Toverland of Safaripark De Beekse Bergen. Natuurliefhebbers kunnen onder andere een bezoekje brengen aan natuurgebied Leenderbos, natuurgebied Hageven-Plateaux en Dommeldal. Voor een dagje winkelen kun je naar Helmond, Weert, Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda of Waalwijk.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Brugse Heide