Campings

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer

Vakantiepark Blauwe Meer is een vakantiepark van Oostappen en ligt gelegen in het Belgische Lommel.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van 90 – 120 m2 en die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering en centraal antennesysteem. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, comforthome, cottage of chalet te huren.Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een buitenbad, een waterplas met zandstrand en ligweide,  een discotheek, een internetcorner, een snackbar met ijscorner, een café en een supermarkt.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden in de omgeving als het Frankisch Marktplein, het Molenmuseum, Glazen huis en glas museum, Bedevaartsoord Mariapark en evenementenhal De Souverein. Voor een dagje avontuur kun je naar Bobbe-jaanland, indoor Plopsaland Hasselt, de Efteling of Safaripark De Beekse Bergen. Natuurliefhebbers kunnen een uitstapje maken naar het Kattenbos, de Lommelse Sahara en het Regionaal Landschap De Lage Kempen. Voor een dagje winkelen kun je naar Lommel, Antwerpen, Maastricht, Valkenburg, Keulen, Aken en Wijnegem Shopping Center (een overdekt winkelcentrum bij Antwerpen).

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Blauwe Meer