Campings

Oostappen Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem is een vakantiepark van Oostappen en ligt gelegen op de Veluwe.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m2 en die voorzien zijn van een parkeerplaats, een stroomaansluiting van 10 ampère, een watertappunt, riolering en centraal antennesysteem. Daarnaast is het mogelijk om een vakantietent, kampeerbungalow, comforthome of chalet te huren.Het vakantiepark heeft veel voorzieningen als een zwembad met schuifdak met kleuterbad, spuittoestellen en een recreatieve sauna, een snackbar met ijscorner, een café en een supermarkt.

In de omgeving van het vakantiepark is er van alles te doen. Vanaf het vakantiepark kun je Nationaal Park de Hoge Veluwe verkennen per fiets of wandelend. Voor een dagje avontuur kun je onder andere naar Burgers’ Zoo, Apenheul, Julianatoren of Warner Brothers Movie World. In Arnhem zijn er verschillende bezienswaardigheden zoals bezoekerscentrum De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller museum, Jachthuis St. Hubertus en Veluwetransferium Posbank. Verder kun je in Apeldoorn een bezoekje brengen aan Paleis het Loo. Voor een dagje winkelen kun je naar het centrum van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en het Centro in Oberhausen.

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier. Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden van Nederland en België en bieden u tijdens uw verblijf veel gratis faciliteiten en entertainment. Kortom, Veel vertier voor jong en oud!

Meer informatie: Vakantiepark Arnhem