Kampeer regio's

Midden-Limburg

Kamperen betekent voor veel mensen dé vakantie-invulling bij uitstek. De ongedwongen sfeer, het buitenleven, rust of juist bedrijvigheid, het gevoel van vrijheid en dicht bij de natuur te staan, zijn de voornaamste beweegredenen voor de kampeerder. Back to basic, omgeven door luxe en comfort of iets ertussenin, Midden-Limburg voorziet in een brede waaier van kampeermogelijkheden.

Mooie natuur, bosrijke regio’s, de Maas en de bijbehorende plassen met de Maasstadjes Thorn, Wessem en Stevensweert garanderen een aangenaam verblijf. Ook Roermond en Weert met de historische binnensteden zijn een bezoek meer dan waard. In Midden-Limburg kun je kamperen op maat. Je kunt kiezen voor een gezellig drukke camping van formaat of een kleinschalige boeren- of minicamping. Je kunt kamperen middenin de natuur, eventueel aan het water. Je neemt je eigen caravan of tent mee of huurt een chalet of stacaravan. Je kiest voor luxe kamperen, het zogeheten glamping, of je neemt genoegen met een meer primitieve benadering.

In Midden-Limburg vind je luxueuze tenten, voorzien van badkamer met toilet en super luxe tentlodges die een loftachtige sfeer ademen en het rijke buitenleven combineren met een hoge mate van comfort. Of weg van de alledaagse drukte, middenin een rustige, bosrijke omgeving. In Midden-Limburg vind je ideale locaties voor zowel rustzoekers, vogelaars als actieve wandelaars en fietsliefhebbers. In de twee Nationale Parken die Midden-Limburg rijk is, De Meinweg en de Groote Peel, ligt de natuur letterlijk en figuurlijk binnen handbereik.

Door de vele Maasplassen in de regio is kamperen aan het water bijzonder populair. Resort Marina Oolderhuuske, een geweldige vakantiebestemming voor jong en oud in Roermond, kenmerkt zich door de unieke ligging op een schiereiland, omringd door de Maasplassen. In de buurt van dit resort ligt het Designer Outlet Roermond, een mekka voor de shopliefhebber.

Kamperen in Midden-Limburg biedt voor elk wat wils!

Meer informatie: VVV Midden-Limburg