Campings

Marveld Recreatie

Marveld Recreatie in Groenlo (Achterhoek) is een camping en bungalowpark in één. Het vakantiegevoel wordt versterkt dankzij de flinke portie gezelligheid, goede sfeer, gastvrijheid en lekker eten.

Bovendien zul je je met het grote aanbod aan activiteiten nooit vervelen. Marveld Recreatie heeft alles in huis om gasten van jong en oud van veel plezier te voorzien. Zo kun je je sportieve ei kwijt in het sportcentrum waar je kunt tennissen, squashen en bowlen. Of ga buiten de strijd met elkaar aan in een golfspel. Wil je juist even relaxen? De sauna en zonnebank brengen je direct in de ontspanningsmodus.

Natuurlijk is er ook aan de waterratten gedacht. Leef je uit in het subtropisch zwemparadijs, met een officieel 25-meter wedstrijdbad. In de zomermaanden is het buitenzwembad geopend met extra speeltoestellen en ligbedden. In de winter wordt de waterpret dankzij de kunstijsbaan zelfs nog uitgebreid met schaatspret.

Ook buiten Marveld Recreatie vind je vele activiteiten en faciliteiten. Zo bevindt Marveld zich in een prachtige natuurlijke omgeving. Het is tijdens een wandeling of fietstocht door het coulisselandschap echt genieten geblazen. Ook trendy shoppen of proeven van historie en cultuur is in de nabije omgeving mogelijk.

Hou je niet zo van kamperen en ga je liever voor luxe? Dan reserveren we een plekje voor je in het hotel Havezate Marveld. Je hebt een 4-persoons appartement van 80m2 tot je beschikking met twee slaapkamers, een badkamer met bubbelbad en een ruime zitkamer met balkon.

Holland Topcampings zijn acht unieke 5-sterren campings verspreid door heel Nederland. Dankzij de ingrediënten gastvrijheid, kwaliteit en het ultieme buitenleven smaakt een vakantie bij Holland TopCampings naar meer! Kamperen of luxe overnachten, genieten van de natuur, zwemplezier en een glimlach op ieders gezicht. Holland Topcampings biedt je garantie op een topvakantie, alle campings hebben minimaal 5 sterren, een uitgebreid recreatieprogramma en luxe verhuuraccommodaties. Niet alleen de camping is top, wat dacht je van de omgeving? Op de mooiste plekjes in Nederland vind je een ongekend scala aan binnen- en buitenactiviteiten in de directe omgeving van de campings. Beleef het kamperen op topniveau!

Meer informatie: Marveld Recreatie