Kampeer artikelen

De KNAUS Boxlife SAINT&SINNER

Duivels Design en Hemelse Uitrusting

Het beste uit twee werelden gecombineerd: De KNAUS Boxlife SAINT&SINNER

Vind jij buscampers met een vrijwel identiek interieur als elk ander merk ook zo saai? Dan is er nu de Knaus BoxLife ‘SAINT&SINNER’. Een speciale editie op basis van de Knaus BoxLife 600 MQ (Dwarsbed) en 630 ME (Enkele bedden). De gelimiteerde oplage krijgt een zeer rijke standaarduitrusting mee en een exclusief design van zowel in- als exterieur. De ‘SAINT&SINNER‘ zal als modeljaar 2018 leverbaar zijn en debuteert op de CMT Stuttgart.
De opvallende rood-witte exterieur kleur doet zijn naam eer aan. Daarnaast vinden we 255-maat banden op 18″ lichtmetalen velgen, meegespoten bumperdelen (waaronder de extra sportief vormgegeven voorbumper), zwarte designaccenten.
In het interieur domineert een in exclusief leder gestoken stoffering, evenals de two-tone kastfronten met eigen ‘SAINT&SINNER’-logo. Als uitrustingniveau krijgt deze duivelse buscamper een hemelse lijst aan opties mee. Zo vinden we standaard het Fiat-pakket, Life-pakket met airconditioning, bijrijdersairbag, Cruise-Control, elektrische buitenspiegels, Luxe cabineverduistering, radiovoorbereiding en elektrische opstaptrede. Uiteraard is hij nog verder naar wens samen te stellen.
De ‘SAINT&SINNER’ Knaus BoxLife is vanaf herfst 2017 te bestellen als modeljaar 2018.
Voor meer informatie: Knaus.com