Campings

Klein Oisterwijk

Klein Oisterwijk ligt in een klein landschappelijk gebied tussen de Oisterwijkse bossen en vennen.

Samen met onder andere de Loonse en Drunense duinen behoren deze gebieden tot het nationaallandschap Het Groende Woud. Het park beschikt over verschillende ruime comfortplaatsen waar je met eigen tent of toercaravan kunt kamperen. Deze comfortplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra-aansluiting, wateraansluiting- en afvoer, CAI en draadloos internet. Het is ook mogelijk om een trekkershut, verhuurcaravan, chalet of familievilla te huren. Het vakantiepark beschikt over meerdere sanitaire gebouwen.

Oisterwijk ligt in Brabant, een provincie die bekend staat om zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden. De streek zelf staat bekend om zijn vele cafés en restaurants. Ook de camping heeft een streekcafé en een Rib- en Burgerrestaurant. Het Rib- en Burgerrestaurant is een gezellig familierestaurant waar zoveel mogelijk producten uit de streek worden gebruikt. In het knusse streekcafé kun je terecht voor een kopje koffie met een huisgemaakte appeltaart. Het café heeft uitzicht over de natuurspeeltuin, de vennen, kruiden- en moestuin. Ook het café maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit de streek.

Verder is er nog een streekwinkel waar je terecht kunt voor vers afgebakken broodjes en streekproducten die ook gebruikt worden in het restaurant en het streekcafé.

Voor de kinderen zijn er verschillende faciliteiten. Zo is er een natuurspeeltuin waarin ze zich kunnen uitleven en de mogelijkheid hebben om de natuur te ontdekken. Daarnaast heeft het Rib- en Burgerrestaurant zowel binnen als buiten een speeltuin. Het restaurant beschikt ook over een airtrampoline en een midgetgolfbaan. Verder zijn er twee openlucht zwembaden met ligweide. Voor de kleinere gasten is er ook een waterspeeltuin met diverse fonteinen.

De camping ligt in een bosrijke omgeving en is daardoor een goed startpunt voor mooie fiets- en wandelroutes.

Meer informatie: Klein Oisterwijk