Videos

KampeerTV promo aflevering 8

Steeds meer mensen kiezen voor het reizen met een camper. Je bent natuurlijk van alle gemakken voorzien en toch vrij om zelf te bepalen op welke prachtige plek je dit keer je luxe zomerhuis op wielen parkeert.

Daarom doen we het in deze laatste aflevering van het seizoen net allemaal even anders. Loran gaat niet naar een camping, maar sluit zich aan bij de KCK Camper Challenge in Duitsland. Een week lang mogen 6 duoโ€™s in een luxe camper van de Erwin Hymer Group rondreizen via een vooraf uitgestippelde route langs de mooiste plekjes en leuke stadjes.

Deze diehard kampeerders hebben nooit een eigen camper gehad en op deze manier kunnen ze kijken of dat iets voor ze is. De groene omgeving van Beieren heeft prachtige binnenwegen waarlangs de uitgestippelde route gaat. Elke dag moeten ze een of meerdere opdrachten uitvoeren en diegene die aan het eind van de week de meeste uitdagingen succesvol heeft volbracht, mag nog een week rondtoeren in een camper.

Fiona behandelt deze week de leuke kleine T@B caravan, een sportieve caravan van KNAUS, de kampeerstoelen van Crespo, de ACSI Europa App, bezoekt camperbedrijf Bakker en laat zien hoe handig de tassen van Car-bags zijn.