Videos

KampeerTV promo aflevering 7

Het mooie van de Belgische Ardennen is dat je er zo bent, maar dat het voelt alsof je heel ver van huis bent. Dat lijkt Loran wel wat. Hij is dan ook blij met de uitnodiging van onze familie waar we vandaag te gast mogen zijn.

Binnen een mum van tijd zijn we op camping Parc de la Clusure. Een camping met een fanatiek en enthousiast animatieteam waarbij de oudere kinderen zelf inspraak hebben in wat er georganiseerd wordt. Je kunt iedere ochtend wakker worden tijdens een ochtenduik in de stromende beek of natuurlijk in een rubberen band de stroom afgaan (als je durft).

Rene, Bianca en hun kinderen Lisa, Kim, Reno & Tygo nemen Loran vandaag mee naar het klimparcours in de omgeving van de camping. Tokkelend roetsjsnel naar beneden, een oversteek op meters hoogte, abseilen; het kan er allemaal!

We sluiten af tijdens de jaarlijkse westernavond van de camping. Doe die cowboyhoed maar op, pak de broekriem vast en gooi de voetjes van de vloer; we gaan line-dancen! Yiha!

Fiona behandelt deze week een sportieve caravan van KNAUS, een camper van Mobiledrome de ACSI Eurocampings website, bezoekt camperbedrijf Bakker en laat zien hoe handig de tassen van Car-bags zijn.