Videos

KampeerTV promo aflevering 5

Bij Midden-Limburg, denk je misschien niet als eerste aan water, strand en boten.

Op camping Marina Oolderhuuske in Roermond is het echter alle drie te vinden.

Loran mag vandaag op pad met Evert & Pidy Pol. Zij staan samen met kleindochter Hannah en haar vriendinnetje Lieke op de camping die omringd is door water. Hij ontmoet hen dan ook aan de waterkant als Evert de zeilboot, die je gewoon op de camping kunt huren, met eenzame klasse door het water stuurt.

Met Hannah en Lieke mag Loran shoppen in het Designer Outlet Roermond waar je de grootste designermerken koopt tegen de laagste prijzen. Loran zou zelf ook wel op zoek willen naar een leuke broek of trui maar de meiden gebruiken hem liever voor het dragen van al hun tassen.

Even uitblazen dan maar met Evert & Piny op één van de terrassen die Roermond rijk is. Onder het genot van een ijsje horen we van Evert & Piny wat zij hebben beleefd.

Loran heeft maar één dagje doorgebracht in Midden Limburg maar weet het nu: Winkelen, fietsen, wandelen, zwemmen, varen, actief bezig zijn of juist genieten van de rust, het is allemaal mogelijk midden in Limburg.

Fiona behandelt deze week een camper van Weinsberg en de ACSI Club ID, bezoekt camperbedrijf Bakker en laat zien hoe handig de tassen van Car-bags zijn.