Videos

KampeerTV promo aflevering 4

In Duitsland, net onder Berlijn, ligt Tropical Islands. In een voormalige zeppelin fabriek is een subtropisch paradijs gebouwd. Dát moet Loran zien en meemaken! Hij heeft een uitnodiging gekregen van de familie Germans. Papa Robert, mama Mariska en hun zonen Bastiaan, Mathijs en Joppe.  De Germans gaan al jaren op vakantie samen met (Tante) Ria en haar zoon Tim. Loran mag vandaag met deze samengestelde gezellige vakantiefamilie op pad.

Zij nemen ons vandaag mee in “de Dome”, zoals Tropical Islands bekend staat. Het enige wat Loran nodig heeft is een korte broek, want het wordt de gehele dag 28 graden, dat is een ding wat zeker is!

In Tropical Islands kun je je waterhart ophalen; je kunt zwemmen, van de wildwaterglijbaan en van glijbanen die zo hoog zijn dat het je duizelt. Mocht je het water even zat zijn dan is er midgetgolf en de kidsclub voor de allerkleinsten. Eten kun je in de themarestaurants. En het handige is dat je al je aankopen doet met een chip in je polsbandje. Geen portemonnee nodig dus!

Tropical Islands ligt in het Spreewald; een natuurgebied in Duitsland. Mocht het buiten lekker weer zijn dan kun je er dus voor kiezen om door een echt bos te lopen of zwemmen in een stromend koel riviertje; je bent je er zo! Tropical Islands is tevens een fantastische uitvalsbasis voor een dagtrip naar Berlijn.

Loran; pak je hawaïislinger; we gaan!