Afleveringen

KampeerTV – aflevering-3 (19 februari 2017)

Aflevering-3 van KampeerTV start op de Sprookjescamping in de Vechtstreek, Overijssel. Loran vermaakt zich met Bumpie de Beer en de andere sprookjesfiguren. Fiona bekijkt een Weinsberg-caravan en maakt een noodstop met een Subaru.

We zijn in aflevering-3 te gast op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel. TV-presentator Loran bezoekt familie De Hart en gaat paardrijden met de dochters. Fiona laat zien dat een nieuwe caravan helemaal niet veel hoeft te kosten, bij Weinsberg. En culinair journalist Felix kent een spannend trucje met zelfgebakken muffins…

Kamperen op de Sprookjescamping

Loran dompelt zich vandaag helemaal onder in de wereld van de kleuters & peuters. Op de Sprookjescamping schuift hij aan bij de familie De Hart: vader Roel, moeder Miranda en hun kinderen. De camping is gespecialiseerd in vermaak voor de allerkleinsten en heeft tien vaste sprookjesfiguren, waaronder Droezel, Tati en Bumpie de Beer – één keer kamperen op de Sprookjescamping en je kinderen praten er máánden later nog over! Familie De Hart heeft op de camping een kant-en-klare Dethleffs-caravan gehuurd, inclusief Isabella voortent. Het enige wat je nodig hebt zijn je eigen kleren, voor de rest is alles aanwezig! De BBQ heeft vader Roel wel van huis meegenomen – die moet natuurlijk eerst even getest worden. Loran gaat paardrijden met de meisjes, bezoekt de BumpieShow en verdwaalt in het mais-doolhof. De ACSI-inspecteur vertelt welke punten hij controleert voor een camping in de ACSI-campinggidsen  wordt opgenomen en culinair journalist Felix Wilbrink laat een handig trucje zien met sinaasappels en muffin-deeg.

Weinsberg familiecaravan

Fiona laat deze week zien dat een complete caravan, met toilet, keuken en vaste bedden helemaal niet duur hoeft te zijn. Ze kijkt binnen in de Weinsberg CaraOne, een budgetvriendelijke caravan die ook nog ‘ns is uitgerust met het optionele KidsPakket. Behalve een stapelbed voor de kinderen is er een extra serviceluik voor de kinderwagen, uitvalbeveiliging in de bedden en praktische wandbekleding bij de dinette, die makkelijk schoon te maken is. Fiona demonstreert de automatische noodstop waarmee de Subaru Outback is uitgerust en bij Bakker Campers helpt ze Annie en Addie een gebruikte camper uitkiezen: ze twijfelen tussen een Dethleffs Advantage en een Adria Coral – spannend! Handig: de bagagetassen van Car-bags – Fiona laat zien dat ze op maat gemaakt worden voor bijna elke auto.

Tips van de redactie:

Wil je zelf naar de Sprookjescamping, maar je hebt zelf geen caravan? Huur er dan een compleet ingerichte Dethleffs, inclusief voortent. Klik hier! En ben je op zoek naar een goede gebruikte, of misschien wel een nieuwe caravan, vouwwagen of camper? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl. Daar kun je je ook abonneren op het digitale magazine. Gratis!