Kampeer artikelen

Isabella voortenten en accessoires

Isabella is een Deens kampeermerk met toonaangevende voortenten en luifels voor bijna alle caravans. Daarnaast heeft Isabella een breed assortiment bijpassende en handige kampeeraccessoires voor nog meer kampeergemak. Stabiele windschermen, comfortabele meubelen, soepel geweven kampeertapijten en nog veel meer.

Alle voortenten van Isabella hebben een volmaakte pasvorm aan iedere caravan dankzij de speciale 100% nauwkeurig geplaatste daksnit en de variabele aansluitdriekhoek. Door deze perfecte pasvorm kan de voortent perfect worden uitgespannen en “staat zij als een huis”. Bij de meeste Isabella voortentmodellen heb je de keus uit een voorgemonteerd lichtgewicht CarbonX, stabiel Zinox staalbuis of ultra sterk Zinox Mega frame. Alle frames zijn tevens voorzien van handige goed klemmende snelsluiters voor nog meer opzet gemak. Het merendeel van de huidige collectie voortentmodellen zijn gemaakt van ademend Isacryl, een sterk en bijzonder kleurvast acrylmateriaal. Dit voor Isabella speciaal geweven materiaal zorgt door zijn vochtregulerende werking voor een comfortabel binnenklimaat in de voortent en behoud zijn prachtige kleuren voor jarenlang kampeerplezier. De Isabella voortent kunnen worden uitgebreid met handige accessoires zoals bijvoorbeeld een uitbouw, een dakgoot of een voorzonluifel. Tevens zijn alle front- en zijdelen voorzien van een sterke spiraalrits met 4 runners waarmee deze geheel en gedeeltelijk uitritsbaar zijn. Zo maak je van de voortent eenvoudig een luifel of creëer je in een handomdraai een prachtige veranda.

De Isabella kampeermeubelen zijn licht in gewicht, opvouwbaar tot een minimum en handzaam zodat ze makkelijk te transporteren zijn. De diverse kampeerstoelen en ligbedden in de reeks  zijn comfortabel en ideaal voor op de camping, het strand en zelfs thuis op het terras. De praktische opbergkasten met handige opvouwmethode kun je eenvoudig inklappen in de vorm van een koffer en zijn er in drie maten; hoek, dubbel en enkel. Om de collectie compleet te maken heeft Isabella tevens een 5-tal stabiele kampeertafels in diverse maten en vormen.

Meer informatie: Isabella