Campings

De Schatberg

De Schatberg is een gezinscamping gelegen in het Land van Peel en Maas in Limburg.

De camping heeft verschillende kampeerplaatsen: comfortplaatsen, supercomforplaatsen, totaalcomfortplaatsen en VIPcomfortplaatsen. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van een stroom- en televisieaansluiting. De supercomforplaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Totaalcomfortplaatsen zijn naast een stroom- en televisieaansluiting, privé sanitair voorzien van een keuken. De VIPcomfortplaatsen doet daar nog een schepje bovenop met een eigen mini-spa bestaande uit een sauna en whirlpool. Het is ook mogelijk om een bungalow, een chalet of een villetta te huren.

De camping heeft verschillende faciliteiten als een restaurant, een snackpunt en een supermarkt. Voor de kinderen is er onder andere een zwembad, binnenspeeltuin, een animatieteam, een bowlingbaan en een sport plaza.

De natuurrijke omgeving wordt gekarakteriseerd door moerrassen, water en groen. De camping ligt in het noorden van Limburg en is een goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar talloze pretparken, musea en andere bezienswaardigheden. Zo zijn er verschillende attracties als Toverland, Aardbeienland of Klein Zwitserland. Voor een dagje shoppen kun je naar het Roermond Outlet Shopping Center. Er zijn ook diverse musea in de omgeving als het Limburgs museum Venlo, kantfabriek Horst en peelmuseum America. Ook de liefhebber van de natuur kan zijn hart ophalen. Op nog geen steenworp afstand ligt het bekende natuurgebied De Peel waar zowel fietsers als wandelaars uitgebreid kunnen recreëren.

Meer informatie: De Schatberg