Campings

De Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf is een 5 sterren camping en ligt gelegen in het Overijsselse Vechtdal.

De camping heeft plaats voor ca. 450 kampeerplaatsen en heeft daarnaast meer dan 30 eigen verhuuraccommodaties. De kampeerplaatsen  liggen beschut tussen bomen en zijn ruim en overzichtelijk ingedeeld. Alle plaatsen zijn voorzien van 8 ampère stroom, water, afvoer en een CAI-aansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn voorzien van vloerverwarming, familiedouches, wastafels, was cabines, vaatwasplaatsen, babyrooms en peuter- en kleuter sanitair.

Daarnaast heeft de camping faciliteiten als een brasserie en snackbar, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een supermarkt. Bij de brasserie kun je terecht voor een kopje koffie, een lekker drankje, maaltijden en bij de snackcorner kun je afhaalmaaltijden bestellen. De campingsupermarkt is iedere dag open en heeft een ruim assortiment in versproducten en levensmiddelen. Ook zijn er diverse leuke souvenirtjes te koop en kun je hier de krant halen.

Er is ook aan de kleintjes gedacht. Zo staat er op elk kampeerveld een speeltuin en zijn er autovrije velden. Op de speelzolder kunnen de kinderen klimmen en kleuteren op de speeltoestellen en zich vermaken wanneer de weeromstandigheden ongunstig zijn. Verder is er een overdekt zwemparadijs, waar zowel jong als oud zich kunnen vermaken. Zo is er een ruim kinderbad en een glijbaan. Tevens is er een buitenbad, verwarmd door zonnecollectoren, met diverse speelobjecten en een zwemvijver. De kinderen kunnen zich ook vermaken op de dierenweide waar onder andere herten, geiten, kippen en bokken rondlopen. Tijdens de schoolvakanties en de weekenden in het voorseizoen is een recreatieteam aanwezig die een uitgebreid programma aanbiedt. Ook is er aan de jeugd gedacht. Zo is er het jeugdhonk met onder andere een tafelvoetbal, dartbord en een grote televisie.

Vanaf de camping kun je prachtig fietsen en wandelen. Met de fietsknooppuntenkaart kun je de omgeving van de camping ontdekken. Houd je meer van het ruige werk? Ga dan op avontuur uit en probeer een van de mountainbikeroutes. Ook zijn er verschillende wandelroutes vanaf de camping. De wandelroutes zijn in samenwerking met het landelijk wandelnetwerk uitgezet en zijn voorzien van paaltjes. De camping ligt tevens dichtbij het Pieterpad, maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen wandelroute samenstellen.

Er is volop gelegenheid om te shoppen en te genieten op een terrasje. In Dalfsen, Ommen, Harderberg en Dedemsvaart vind je een gevarieerd winkelaanbod. Daarnaast liggen Almelo, Emmen en Hoogeveen binnen handbereik op te shoppen en na een half uur rijden sta je ook al in het Duitse Nordhorn.

Camping de Kleine Wolf ligt tevens in de buurt van vele grote attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en Speelstad Oranje.

Meer informatie: Camping De Kleine Wolf