Kampeer artikelen

Car-Bags

Nooit meer inpakstress dankzij Car-Bags.com

Herken je dit? Op vakantie met het hele gezin. Op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En je wilde nog op tijd vertrekken!

Car-Bags.com maakt definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Car-Bags reistassensets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto en verkrijgbaar voor meer dan 250 automodellen. Je pakt zorgeloos je spullen in, want je weet immers: past het in de Car-Bags set, dan past het in mijn kofferruimte.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

  1. Handig en snel inpakken: passen en meten behoort nu tot het verleden. Je kunt zorgeloos inpakken, in de wetenschap dat de tassen vanzelf de kofferbak optimaal vullen.
  2. Makkelijk op te bergen: alle tassen zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor makkelijk in huis op te bergen.
  3. Veilig: door de optimale vulling van de kofferbak zal er minder behoefte zijn aan het verladen van gevaarlijke losse bagage in het passagierscompartiment van de auto.

DAKBOXTASSEN

Met dakbox tassen van Car-Bags kun je ook de beschikbare ruimte in jouw dakkoffer of skibox optimaal benutten tijdens zomer- of skivakanties.

Een Car-Bags dakbox tassenset bestaat uit 1 zogenaamde neustas en 3 standaard tassen. De neustas is taps aflopend gevormd voor een perfecte passing voorin de dakbox. De standaard tassen worden achter de neustas geplaatst. Deze tassen zijn ook los te bestellen.

COOL BAG

De Car-Bags Cool Bag is de ideale koeltas voor eten en drinken in de auto. De tas is breed aan de onderzijde en smal aan de bovenzijde. Hierdoor past er veel in, maar wordt je beenruimte in de auto niet beperkt.

Meer informatie: www.car-bags.com