Campings

Camping Vreehorst

Camping Vreehorst ligt in Nationaal Landschap Winterswijk.

De camping biedt ruime kampeerplaatsen, een aantal bijzondere verhuuraccommodaties en heeft luxe sanitair gebouwen. Er zijn ook plaatsen met privé sanitair. De kampeerplaatsen kijken uit op de weilanden en akkers.

Zowel jong als oud kunnen zich goed vermaken op de camping. Zo is er een buitenzwembad, een voetbalveld en verschillende speeltuinen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig voor kinderen tot ca. 11 jaar. Verder heeft de camping een saunaruimte die je privé kunt heren, zodat je lekker tot rust kan komen.

Wanderlaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Op slechts een steenworp afstand ligt het natuurgebied de Bekendelle, een moerasbos. De camping is aangesloten bij het ANWB-fietsservicepunt. Mocht je fietspech hebben, dan kun je gebruik maken van de aanwezige ANWB-rijwielhulpkisten om eenvoudige reparaties aan jouw fiets te kunnen uitvoeren.

Als u van kamperen in het groen houdt, maar ook van luxe voorzieningen, dan is Camping Vreehorst uw camping! Ervaar het gemak van de moderne en vele voorzieningen op deze 4,5 sterren camping Winterswijk. Geniet van de prachtige omgeving om u heen en kom heerlijk tot rust op een van de ruime kampeerplaatsen of in een bijzondere accommodatie. De camping is het hele jaar geopend.

Verder kun je leuke uitstapjes maken in Winterwijk en de omgeving. De Achterhoek biedt veel mogelijkheden. Zo ligt op 1,5 kilometer afstand de vrijetijdsmarkt Obelink, waar je alles vindt op het gebied van vrijetijd en kamperen. In het centrum van Winterswijk vind je onder andere winkels, café’s en restaurants. Tevens is een bezoek aan Duitsland de moeite waard.

Meer informatie: Camping Vreehorst