Campings

Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve is een gezinscamping in Renesse.

De camping heeft verschillende kampeerplaatsen: luxe comfortplaatsen, comfortplaatsen, camperplaatsen en super de luxe comfortplaatsen. De luxe comfortplaatsen beschikken over elektra, water, waterafvoer en privé sanitair. Comfortplaatsen zijn uitgerust met stroom, water, waterafvoer en een televisieaansluiting. Ook de camperplaatsen zijn voorzien van stroom, water en waterafvoer. De super de luxe comfortplaatsen beschikken over elektra, water, waterafvoer en privé sanitair.

Zowel op en rond de camping is er veel te doen. Zo heeft het recreatieteam haar eigen sport entertainers die graag voetballen, tennissen en beachvolleyballen. Ze organiseren toernooitjes maar trekken er ook gerust een middag op uit om naar het outdoorcenter te gaan. Daarnaast is er een zwemparadijs, een spraypark, verschillende speeltuinen, een indoor speeltuin een en filmzaal. Verder heeft de camping faciliteiten als een brasserie, een café en een supermarkt.

De camping wordt omringd door een prachtige natuur, gezellige steden en authentieke Zeeuwse dorpjes. Op slechts 5 minuten loopafstand sta je op het witte strand van Renesse. Het centrum van Renesse ligt op 10 minuten afstand van de camping. In het centrum vind je hippe winkels en gezellige terrasjes. Daarnaast is Renesse een goede uitvalbasis voor het bezoeken van Zeeuwse steden als Zierikzee, Middelburg en Veere. Voor andere uitstapjes kun je naar Deltapark Neeltje Jans, Mini Mundi, Speelcircus Bambini of Piratenpark en Zeeaquarium Arsenaal.

Meer informatie: Camping Julianahoeve