Campings

Camping de Wildhoeve

Camping de Wildhoeve is een mooie camping met een binnen- en  buitenbad, gelegen aan de rand van de Koninklijke Houtvesterij het Loo , omringd door het wild en de natuur.  Vanaf de camping wandel en fiets je direct de bossen in.

Eindeloos kunnen kinderen  op de camping spelen. Naast de water speeltuin met o.a. een pontje, zijn er op veel  kampeervelden speeltoestellen voor de allerkleinsten  te vinden. Vanuit  je kampeermiddel kun je de kinderen in de gaten houden. Ideaal!

Kinderen kunnen mee doen met Ontdek de kleine Wonderen en Wildhoeve Woudloper worden door allerlei natuuropdrachten te doen.

Ook zijn er op de Wildhoeve twee kindersanitair ruimten, waar  de jonge kinderen met plezier gaan douchen.  Sowieso wordt  er  op camping de Wildhoeve aan het sanitair speciale aandacht besteed, zodat jouw vakantie nog plezieriger is. Mocht één van je gezinsleden mindervalide zijn, ook dan kun je bij de Wildhoeve kamperen.

Echt, Camping de Wildhoeve is de perfecte plek om jouw vakantie te vieren.

Heb je geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! De Wildhoeve heeft verschillende huuraccommodaties klaar staan voor een fantastisch verblijf. Huur bijvoorbeeld een luxe safaritent of een sfeervol boshuisje.

Meer informatie: Camping de Wildhoeve