Campings

BestCamp Kustpark Strand Westende

Kustpark Strand Westende is centraal gelegen aan de Belgische kust.

Daarmee is het een ideaal vertrekpunt om de badplaatsen en bijzondere steden als Brugge, Veurne en Ieper te verkennen.  Maar ook voor gezinnen die een bezoek willen brengen aan Plopsaland De Panne en Plopsaqua is Kustpark Strand Westende de ideale camping.

In 2016 verhuurt BestCamp exclusief luxe stacaravans, Kabouter Plop Familietenten en ruime kampeerplaatsen aan de Belgische kust. De stacaravans hebben buiten juli en augustus dagelijkse aankomst en vertrek met een minimum van 3 nachten. BestCamp verhuurt stacaravans met twee en drie slaapkamers voor maximaal 4 of 6 personen. Het type Atlantic beschikt zelfs over twee badkamers. Vanaf Hemelvaart wordt het aanbod van stacaravans uitgebreid met nieuwe Tamaris stacaravans voor zes personen. Kampeerders hebben de keuze uit ruime kampeerplaatsen. Zo hebben de XL Comfortplaatsen een oppervlakte van 150 m² en zijn deze kampeerplaatsen naast een elektriciteitsaansluiting uitgerust met een watertappunt en waterafvoer. Voor campers zijn er speciale camperplaatsen.

Kustpark Strand Westende maakt onderdeel uit van een camping met een waterspeeltuin, taverne met terras, winkel, een speeltuin en sportvelden. Het strand is op loopafstand (1 km) en dé plek om te relaxen, wandelen of zandkastelen te bouwen.

Voor een bezoek aan badplaatsen zoals Nieuwpoort, Oostende, Blankenberge en De Panne is de kusttram een aanrader. In de plaatsen vindt u goede restaurants, gezellige terrassen, boulevards en winkels. Een vakantie op Kustpark Strand Westende is veel meer dan alleen zon, zee en strand.

Tip voor wielerliefhebbers: verblijf in het weekend van 3 april op Kustpark Strand Westende en maak de 100ste Ronde van Vlaanderen mee!

Meer informatie: Kustpark Strand Westende