Campings

BestCamp Camping Nieuwpoort

Tijdens een vakantie op BestCamp Kustpark Nieuwpoort verblijf je op een kwaliteitscamping op slechts 5 kilometer van het strand en de Noordzee.

BestCamp verhuurt vanaf 2016 verschillende typen kampeerplaatsen en luxe stacaravans. De camping met 4½ ster beschikt over veel voorzieningen en grenst direct aan een grote recreatieplas. Kustpark Nieuwpoort en haar omgeving bieden een zee aan mogelijkheden. Het is mogelijk om een 4 persoons of een 6 persoons stacaravan te huren. Deze stacaravans staan op een ruime plaats met een grasveld en beschikken over een gedeeltelijk overdekt houten terras van 10m2.

Op het park zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een winkel, een bar en een taverne. In de winkel kun je terecht voor je dagelijkse boodschap. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de bar of taverne van de camping.  Daarnaast beschikt het park over uitgebreide sport- en speelterreinen en een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan. Voor de kinderen zijn er veel voorzieningen aanwezig. Zo kunnen zij zich vermaken in één van de speeltuinen, zwembaden, op het sportterrein, de sporthal of de kinderboerderij. In het hoogseizoen is er een gevarieerd animatieprogramma en wordt er voor zowel kinderen als volwassenen van alles georganiseerd.

Maar ook de omgeving biedt uitgebreide recreatiemogelijkheden. Aan de Belgische kust is een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk uitgezet dat door de duinen en het achterliggende landschap gaat. Hier vind je ook bijzondere dorpen en steden met prachtige gebouwen en kerken. In verschillende dorpen, bijvoorbeeld in Ieper, wordt op indrukwekkende wijze de Eerste Wereldoorlog herdacht, die 100 jaar geleden plaatsvond. De Belgische kust is echt het ontdekken waard. Niet alleen in de zomervakantie, maar ook in het voor- en najaar is BestCamp Kustpark Nieuwpoort een veelzijdige vakantiebestemming.

Meer informatie: Camping Nieuwpoort

1 reactie

  1. In een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe, liggen 3 topcampings en vakantieparken van BestCamp. Tijdens een vakantie op een camping op de Veluwe geniet u van natuur, leuke steden en bijzondere attracties en bezienswaardigheden.