Campings

Beerze Bulten

Beerze Bulten ligt gelegen in het Overijsselse Beerze en is een gezellige en autovrije familiecamping.

De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim opgezet, waardoor je veel privacy hebt. De plaatsen zijn voorzien van een eigen waterpunt en riolering, 8 ampère elektra en CAI aansluiting. Verder heeft de camping faciliteiten binnen handbereik. Zo beschikt de camping over een professionele fitness, waar je eventueel samen met een coach kunt werken aan een betere conditie, een beter figuur of fitheid. Iedere sporter krijgt een op maat gemaakt trainingsschema. Daarnaast is er een gezellig familierestaurant, waar je heerlijk kunt vertoeven op het ruime terras met speeltuin of bij de haard. Verder biedt de SPAR supermarkt een uitgebreid assortiment en kun je er terecht voor verse warme broodjes, zuivel en vlees.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen, die over het hele terrein verspreid liggen, een overdekt speelparadijs en een binnen- en buitenbad. Ook is er een midgetgolfbaan, tennisbaan en kun je fietsen en kano’s huren.

In Overijssel is van alles te beleven. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Tegen over de camping bevinden zich prachtige wandelroutes. Zo is er het Beerze Pad, een wandeltocht door het landschap van het nog vrij onbekende Overijssel. Dankzij het Wandelnetwerk Vechtdal Overijssel valt er nog veel meer te ontdekken. Dit wandelnetwerk bevat maar liefst 1300 kilometer aan wandelroutes en werkt heel simpel. De routes worden op de routekaart aangegeven met een kleur die correspondeert met de gekleurde pijlen op de routepalen. Ook zijn er diverse fietsroutes.

Naast wandel- en fietsroutes biedt de omgeving ook vermaak voor jong en oud met onder andere Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor Coevorden en het Noorder Dierenpark in Emmen.

Meer informatie: Vakantiepark De Beerze Bulten