Kampeer artikelen

Bakker Campers

Bakker Campers bestaat al bijna een kwart eeuw en is daarmee één van de oudste camperbedrijven in Nederland. Het bedrijf heeft zich al vanaf de oprichting gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte campers. Door die jarenlange ervaring weten de medewerkers van het bedrijf precies welke eisen hun klanten stellen en wat ze qua service en nazorg verwachten.

De aanschaf van een kampeerauto is wat Bakker Campers betreft geen eenmalige transactie omdat het bedrijf ook vaak het onderhoud bijft verzorgen waardoor het goede contact met de klant blijft bestaan.

De professionele werkplaats van Bakker Campers beperkt zich niet alleen tot het verzorgen van een servicebeurt of het uitvoeren van een gedegen winterinspectie. Je kunt jouw kampeerauto bij Bakker Campers ook laten aanpassen aan je persoonlijke wensen, bijvoorbeeld door het opnieuw stofferen van het meubilair of het inbouwen van allerlei accessoires, airco’s, schotelsystemen en dergelijke.

Het verkennen van nieuwe routes dat de campereigenaar eigen is, voert je niet zelden door smalle bergpassen of steegjes, rotsachtige omgevingen en slechte wegen en dat verhoogt het risico op kleine schades en krassen. Ook dan kan Bakker Campers een helpende hand bieden. De specialisten van het bedrijf handelen alle schades, groot of klein, snel en adequaat af en nemen alle rompslomp met de verzekering en dergelijke uit handen.

In 2017 viert Bakker Campers haar 25-jarig jubileum en dat maakt een bezoek heel interessant. Met extra hoge inruilprijzen en jubileumacties kun je namelijk het hele jaar door jouw voordeel doen.

Wanneer je een camper wilt kopen is het goed te weten dat Bakker Campers altijd een prima prijs biedt wanneer je jouw huidige camper, caravan, auto, motor of boot wilt inruilen. Het fraai aangelegde expositieterrein van Bakker Campers, gemakkelijk bereikbaar tussen Apeldoorn en Vaassen, is 7 dagen per week vrijblijvend te bezoeken.

Alle informatie over onze acties kun je volgen op www.bakker-campers.nl