Campings

Alpencamping Nenzing

Alpencamping Nenzing ligt in het Oostenrijkse Vorarlberg. Al meer dan 40 jaar heeft de familie Morik het beheer over de camping.

De camping is ver verwijderd van woonwijken, heeft een vrij uitzicht op een Bergpanorama en ligt direct aan het beroemde natuurpark Nenzinger Himmel. De camping heeft verschillende soortenkampeerplaatsen. Zowel de comfortplaatsen, XL kampeerplaatsen als de luxe panoramaplaatsen hebben een parkeerplaats en aansluitingen voor gas, water, afvalwater, stroom, televisie en radioantenne. Het is ook mogelijk om vakantieappartementen te huren.

De camping heeft verschillende voorzieningen als een restaurant, een zwembad, een winkel en wellness met onder andere een buitenbad, sauna oase en panoramaterras. Jong en oud kunnen zich vermaken en ontspannen in het zwemparadijs en lekker luieren op de ligbedden. In de winkel kun je terecht voor levensmiddelen, drank, kranten, tijdschriften en non-food producten. Ook afhaalmaaltijden kunnen hier worden afgehaald.

In de omgeving van de camping is er van alles te doen. Zo zijn er verschillende openlucht en overdekte zwembaden. Daarnaast is er op 4 km afstand een (zwem)meer en iets verder weg, op 40 km afstand, ligt de Bodensee. Wandelliefhebbers kunnen direct vanaf de camping verschillende wandelingen maken. Fietsliefhebbers kunnen ook hier hart luchten, want het veelzijdige fietspadennet biedt verschillende fietsroutes. Ook voor de mountainbikers zijn er verschillende routes.

Meer informatie: Alpencamping Nenzing