Kampeer artikelen

ACSI – dé campingspecialist van Europa

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Sinds 1965 is er de inmiddels beroemde en vertrouwde groene campinggids die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren! Ook online (Eurocampings.eu) en in drie handige apps is de campinginformatie van ACSI te raadplegen. Daarnaast organiseert ACSI bijzondere groepsrondreizen en biedt de organisatie via Suncamp holidays kant-en-klare accommodaties op verschillende campings in Europa aan.

Objectieve campinginformatie
ACSI stuurt jaarlijks ruim 300 inspecteurs op pad voor de campinginspectie. Zij controleren de campings aan de hand van een lijst met 200 voorzieningen en aandachtspunten. Alleen de goedgekeurde campings halen het tot in de campinggidsen.

Dit resulteert jaarlijks in de uitgebreide ACSI Campinggids Europa met campings in 29 landen. Naast deze gids, zijn er ook meer gespecialiseerde campinggidsen verkrijgbaar met campings in Frankrijk, Zuid-Europa, de Benelux en een gids met kleine, fijne campings. Daarnaast bracht ACSI in 2004 CampingCard ACSI op de markt, met deze kortingskaart voor het laagseizoen kampeer je tegen vaste lage overnachtingstarieven op heel veel campings in Europa.

Als aanvulling op deze gidsen introduceerde ACSI drie handige campingapps: de CampingCard ACSI-app voor gebruikers van de kortingskaart, de ACSI Campings Europa-app met diverse landenpakketten en de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app met kleine campings.

Meer te weten komen over de producten van ACSI? Ga naar de ACSI Webshop.